maak kennis met ons

Wij zijn Marcel en Annika Dobbelaar woonachtig in het Belgische Achel, net over de grens bij Valkenswaard, met de kennel “Groote Heide Boerboels”

Wij zijn Marcel en Annika Dobbelaar woonachtig in het Belgische Achel, net over de grens bij Valkenswaard. Wij zijn geregistreerd bij rasvereniging SABT onder nummer 0661108 met de kennelnaam “Groote Heide Boerboels”

Wij hebben altijd interesse gehad in het ras de Boerboel. Na veel research over het ras Boerboel hebben wij besloten om onze eerste Boerboel aan te schaffen luisterend naar de naam Immermoed Tooske.

Tooske is en was voor ons een zeer positieve ervaring, zij werd volledig door ons gezin opgenomen onze 3 jonge kinderen voelde zich als een vis in het water met Tooske. Al gauw volgde na de komst van Tooske de komst van nog 2 Boerboel teven genaamd Flodder (de moeder van Tooske) en Ko-Ba. Beide honden zijn van Immermoed Boerboels evenals Tooske zijn dit ook 2 fantastische honden welke ook heel goed met onze andere honden om kunnen gaan en ook gelijk een zeer goede klik met onze kinderen hebben.
De Boerboel hebben wij volledig in ons hart gesloten, het is een moedige en sterke hond die ons gezin en erf verdedigd. Dit kenmerkt de Boerboel in alle opzichten, als men de voorgeschiedenis er op na slaat.

Naast onze liefde voor Boerboels zijn wij ook actief in het fokken en africhten van politiehonden. Dit doen wij al zo´n 15 jaar.
Hierin hebben wij al verschillende grote successen geboekt en zijn zowel nationaal als internationaal een vertrouwd adres voor vele mensen welke opzoek zijn naar een anatomisch en geestelijk gezonde hond.

Wij hebben van het begin af aan Tooske in ons dagelijkse gezinsleven betrokken, zij vormt een perfecte harmonie met onze kinderen. Tooske kenmerkt in alle opzichten de Boerboel; een moedige, vriendelijke doch waakzaamde hond voor vreemden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze Boerboelen goed met andere honden overweg kunnen gaan.
Wij hebben dit vanaf het begin af aan goed begeleid wat resulteert in een het feit dat onze 3 Boerboel teven goed overweg kunnen met als voorbeeld Ringo onze huishond welke momenteel met pensioen heerlijk van zijn oude dag geniet. Ringo heeft altijd als politiehond gewerkt samen met zijn geleider Marcel.

We zouden pagina´s vol kunnen schrijven over het wel en wee over de Boerboel echter een ervaring kun je het beste delen door hem mee te maken. Mocht u geinteresseerd zijn in dit geweldige ras dan bent u altijd van harte welkom bij ons op de kennel om met onze Boerboelen kennis te maken.

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom!